La Chouffe Blonde 0,33L  belga sör

La Chouffe Blonde 0,33L 8% belga sör

1 169 Ft

(3 542 Ft liter)

Adóval együtt
Világos belga sör (ale)

Alkoholtartalom: 8%
Gyártó: Achouffe sörfőzde (1970), Achouffe, Liege
Nem betétdíjas termék.

Mennyiség
Raktáron

La Chouffe

A La Chouffe a Brasserie d’Achouffe legnépszerűbb söre. Ez az erős, világos „gnóm sör”, amelyet először 1982 -ben főztek, ma a sörgyár termelésének 80 százalékát adja. A sörfőzők nemcsak történelmet írtak ezzel, első ardeneki tripelükkel, de a sör keletkezésének története is nagy port kavart anno: miképp készült az eredeti recept alapján, melyet a Houffalize környékéről származó törpék súgták a sörfőzők fülébe.

A La Chouffe egy szűretlen világos sör, újra erjesztve a palackban, valamint a hordóban. Kellemesen gyümölcsös, korianderrel fűszerezve, enyhe komlóízzel. Az A La Chouffe a „tegyük a napot egy pohárba”-t testesíti meg pompásan intenzív aranysárga színével és krémes habgallérjával. A gyógynövényes illatok játékos vibrálását, majd a citrusos, friss korianderes aromák követik.

Ezek az ízek virágos jellegben egyesülnek, amelyet tökéletesen kiegészít egy banánszerű gyümölcsösség, ami az ízben is fellelhető. Ezeknek a friss gyümölcsös ízeknek az komplexitása biztosítja, hogy a ne érezzük túl testesnek. A befejezés kellemes gyógynövényes és borsos.
A La Chouffe itatja magát, ezért az első után már vágyunk a másodikra.

Kapcsolódó termékek