Fourchette 0,33L belga sör

Fourchette 0,33L belga sör

1 199 Ft

(3 633 Ft liter)

Adóval együtt
Világos gasztro ale
Alkoholtartalom: 7%
Gyártó: Brouwerij Van Steenberge
Nem betétdíjas termék
Vegyél poharat is  hozzá

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
10 1 079 Ft Legfeljebb 1 199 Ft
Mennyiség
Raktáron

Fourchette

Ez a sör a világ legjobb séfjeinek kifinomult ízléséből és a legjobb sörfőző mestereinek 6 generációs tudásából és szenvedélyéből született.
A belga virágos búzasörök és tripelek aranyba csomagolt találkozása, valamint alkotóinak kivételes tudása garantálja az egyedülálló ízélményt.

A Fourchette-et évente egy különleges gasztronómiai eseményre készítik Gentben. Minden évben az ország vezető szakácsai összegyűlnek, hogy kóstolót készítsenek vendégeiknek. A Fourchette egy élő sör, amely értékes komlófajtákból és egyedi élesztőfajtákból készül. A felső erjesztéssel és a másodlagos palackos erjedési folyamatok kombinációja bársonyos egyensúlyt teremt a lágy keserűség és az élvezetes felüdülés között. Egy „virágos” ízű sör és egy Tripel sör keveréke, ami olyan ízt eredményez, amely hosszú ideig fejlődik palackba zárás után is. A Fourchette mindenféle ételhez finom. Erre a következtetésre jutottak azok a szakemberek, akik sörünket „ételpárosításhoz” tanulmányozták. A csúcsszakácsok innovatív ételeket tudnak összeállítani az aromák tudományos elemzése alapján. Az eredmény? A Fourchette íze egyaránt gyümölcsös (őszibarack, trópusi gyümölcs, ananász és főtt alma), valamint virágos (egy csipetnyi méz).

Adatlap

Erjesztés típusa
Felsőerjesztés (Ale)
Stílus
Apátsági
Szín
Szalma sárga
Űrtartalom
0,33l
Alkoholtartalom
8%
Nemzetiség
Belga
Betétdíj
0 Ft

Ez még talán érdekelhet

Kapcsolódó termékek