Duvel Tripel Hop Cashmere IPA 0,33L belga sör

Duvel Tripel Hop Cashmere IPA 0,33L belga sör

1 399 Ft

(4 239 Ft liter)

Adóval együtt
Három-féle komlóval Készített belga IPA
Cashmere komlóval
Alkoholtartalom: 9.5 %
Gyártó: Moortgat Sörfőzde (1871) Breendonk-Puurs, Antwerpen
Nem betétdíjas termék.
Mennyiség
Raktáron

Duvel Tripelhop Cashmere


"A többi Duvel sörgyárral együtt a Hedwig Neven mestersörgyár folyamatosan keres innovatív söröket és ízeket. A sörfőzés iránti szenvedély és az új ízek létrehozására irányuló törekvés egy egyszeri és korlátozott főzetű Duvel Tripel Hopot eredményezett 2019-ben.
A vadonatúj Duvel Tripel Hop számára a sörgyár új komlót fejlesztetett, melynek eredménye a Cashmere lett.
Az eredmény egy 9,5% -os sör, citrusfélék, őszibarack, dinnye és trópusi kókusz gyümölcsös ízjegyeivel. A sör sommelierek Cashmere-t „felemelő csillagnak” jelölték... . Ez egy nagyon keresett újdonság a komlóvilágban. A különleges sörök, különösen a belga IPA sörök iránt lelkesedők készíthetik izlelőbimbóikat. De természetesen a tipikus Duvel jellemzők is megmaradtak.

Hedwig sörmester: „..Mivel ez egy újfajta komló, jelenleg csak korlátozott készlet áll rendelkezésre. Merész, innovatív és biztosan megéri a várakozást. "

Duvel-t hagyományosan két fajta komlóval készítik. Ezzel szemben a Duvel Tripel Hop-ot mint neve is utal rá, három fajta komlóval főzik úgy, hogy a harmadik komlófajtát minden évben változtatják, ezáltal mindig más és egyedi íz és illat jellemzi. Így a Duvel rajongók és sörkedvelők minden évben izgatottan várhatják az új főzetet.

Idén a Cahmere komlóval készítettek egy ízig-vérig belga IPA-t.

 

Kapcsolódó termékek