Termékek listája márka szerint Abdij der Trappisten van Westmalle (1836), Malle, Antwerpen

A Westmalle-i apátság, melyet 1794-ben alapítottak, a legnagyobb a trappista sörfőzdék közül. A falai között élő húsz szerzetes kiveszi a részét mind a sörfőzéssel kapcsolatos, mind az adminisztratív munkából. A sörfőzde bevételeinek jelentős részét Rómába küldik, ezen kívül finanszírozási problémákkal küszködő kolostorok részére nyújtanak segítséget. A Westmalle sörfőzdének három fontos alapszabálya van:
-Évi 120.000 hektoliternél több sört nem készítenek
-A recepteken nem változtatnak
-A reklámozást visszafogottan végzik. A Westmalle egyszerű söralátéteket és szolidan elegáns, bőrből készült étlapborítókat használ
A westmall-i apátságban 1836-ban kezdek el sört készíteni, eleinte kizárólag saját maguk és vendégeik részére, de 1860-ban elkezdtek kivülállók számára is értékesíteni. A kapunál eladott mennyiség arra ösztönözte az apátságot, hogy kibővítsék a sörfőzdét. Az 1933-as átépítés óta három főzetet készítenek. A Wetmalle Dubbel egy sötét vörösesbarna, testes ale, enyhén malátás aromával, édeskés, csokoládés ízzel, száraz befejezéssel, 7%-os alkoholtartalommal. A Westmalle Tripel narancsos aranyszínű, komlós, fűszeres aromákkal, rendkívül összetett ízvilággal és alkoholos, kesernyés utóízzel, 9%-os alkoholtartalommal rendelkező főzet. Az Extra nevű sörüket kizárólag a közösség, és az achel-beli szerzetesek részére készítik. Ez egy sárgás színű, erősen komlózott, keserű, száraz főzet. Alkoholtartalma 5,3%.