Erdinger Pikantus 0,5L német barna búzasör

Erdinger Pikantus 0,5L német barna búzasör

1 089 Ft

(2 178 Ft liter)

Adóval együtt

Barna búzasör 0,5l-es palackos kiszerelésben.

Egy igazi specialitás az ínyenceknek – mint a régi szép időkben

Alkohol tartalom: 7,3%

Gyártó: Erdinger Weissbräu

Nem betétdíjas termék

Mennyiség
Raktáron

Erdinger Pikantus - Serkenti az ízlelőbimbókat.

Sokak számára ez a "bak búzasör" csemege a hűvösebb hónapokban. Az erős sörök szerelmesei viszont mind a 12 hónapban szívesen fogyasztják.

Ez a 7.3%-os speciális búzasör, lényegesen magasabb alkoholtartalmú, mint más a többi Erdinger Weissbräu. A Barna Bock sörkitűnő telt ízét a válogatott búzának és az árpa malátának valamint jelentősen hosszabb érlelési idejének köszönheti.

 Ellentétben a legtöbb Bak típusú sörrel az Erdinger Pikantus íze nem túl édes. A magas alkoholtartalom ellenére az Erdinger sörfőző mesterének sikerült az ízek lágyságát megtartani a Pikantusban.


Komplex és intenzív - a Pikantus a bajor sörfőzési készség kiemelkedő példája. Búzabockunk sötét csokoládé színe már elsőre sejteti az ínyenceknek, hogy mire számíthatnak: az aromák gazdag szimfóniájára. A Pikantus jól lekerekített teste és gazdag malátaaromája, amely az ízben is kibontakozik, a szilva és az étcsokoládé jegyeit, valamint egy csipetnyi édesgyökeret tartalmaz. A pezsgő szénsav frissítő ellenpontot képez. Selymesen lágy karaktere hosszan megmarad a szájban - aperitifként csodálatos kezdete lehet egy ünnepi étkezésnek..

Kapcsolódó termékek