Termékek listája márka szerint Triporteur brewery

Bert minden egyes sörhöz egyedi receptet készít. A házi maláta képezi az alapját az összetevők titkos összetételének, az úgynevezett "BOM csomagnak". E titkos recept alapján Bert maga főzi (a katlanokban) azt a sört, amelyet "gerilla" sörfőzőként bérel. A teljes sörfőzési folyamatot ő maga követi nyomon, A-tól Z-ig.

Bert házi sörfőzőként kezdte, és néhány világhírű sörfőzdében tanulta meg a szakma fortélyait! Mint diplomás sörfőző mérnök, gyakornokoskodott az Orval sörfőzdében és az eredeti flamand vörös-barna sörökről híres Rodenbach sörfőzdében. Bert dolgozott a Gueuze Boon sörfőzdében pincemesterként és a Sint Bernardus sörfőzdében sörfőzőmesterként. Külföldi tapasztalatokat szerzett Fort Collinsban (USA) és Brooklynban (USA), valamint sörfőzőmesterként Szucsouban (Kína) és Galatiban (Románia).

Nemzetközi tapasztalatai révén zsűritagként is részt vehetett a sörvilágbajnokságon. A texasi Austinban Bert építette az új Celis sörfőzdét, ahol ismét a Pierre Celis fehér sört főzik, valamint a dél-afrikai Franschhoekben, ahol saját BOM BREW tervei alapján épített új sörfőzdét. Bert a mesterségének elsajátítására törekedve azt kérdezte: "hogyan csináljam én magam, de jobban?". A különleges maláták előállításának hagyományos módja inspirálta, és az, hogy a Rodenbach a korábbi időkben egyedülálló sörfőzési módszert alkalmazott - egy "kemence" segítségével készítette el saját malátáját.

Bert vásárolt egy kávépörkölőgépet, és átalakította azt, hogy saját különleges malátát készíthessen. Vásárolt egy fehér malátát (ez egy világos színű, csak kemencében égetett alapmaláta), és ezt használja fel az új maláta-variációjának elkészítéséhez. A maláta alacsony hőmérsékleten történő sütése a malátát simává és könnyűvé teszi. A magasabb hőmérsékleten történő pörkölés sötétebbé és intenzívebbé teszi a malátát. A szuperfriss malátát 48 órán belül sörkészítésre használják.
Bert minden egyes sörhöz egyedi receptet készít. A házi maláta képezi az alapját az összetevők titkos összetételének, az úgynevezett "BOM csomagnak". E titkos recept alapján Bert maga főzi (a katlanokban) azt a sört, amelyet "grilla" sörfőzőként bérel. A teljes sörfőzési folyamatot ő maga követi nyomon, A-tól Z-ig.