La Trappe 3 Rules off Trappists 0,75L collab sör
Nem betétdíjas termék.
La Trappe Dubbel 0,75l
3 Rules off Trappists
Ez a SÖR egy különleges együttműködés eredménye, amely tisztelgés az évszázados trappista hagyományok és értékek előtt.
A La Trappe, a Tynt Meadow és a Zundert trappista sörfőzdék büszkén mutatnak be egy rendkívüli új sört:
A legmélyebb titokban a három trappista apátság együtt dolgozott a sörfőzési folyamaton, amelyből egy jellegzetes Dubbel született a „Three Rules of Authentic Trappist”
Tisztelgés a három hiteles szabály előtt, amelyek szerint a trappisták élnek. A sörből származó bevétel egy részét a Trees for All (Fák Mindenkiért) javára fordítják.
A The Three Rules of Authentic Trappist egy testes, tökéletes kiegyensúlyozott Dubbel. A sörre jellemző a telt, rétegzett ízvilág: édes karamell, pörkölt maláta és egy csipetnyi tőzeg, kombinálva finom fűszeres és komlós jegyekkel. Mindez páratlan ízélményt eredményez minden egyes kortyban.
Ez a sör egy ritka együttműködés eredménye a La Trappe, a Tynt Meadow és a Zundert Trappist között. Tudja, hány trappista sörfőzde létezik még hivatalosan ma? Hat. Ezzel a világon mindössze kilenc olyan sörfőzde van, amely viselheti az "autentikus trappista termék" címkét.
1. A trappista sört mindig az apátság falain belül vagy az apátság közvetlen közelében kell főzni. Egy olyan helyen, ahol nagyra értékelik az egymás és a természet iránti tiszteletet. A csend és az odafigyelés helye. És ez az, amit a sörünkben is meg lehet érezni.
2. Mi a Trappista név eredete? Az eredeti apátságra utal: l'abbaye Notre-Dame de la Grande Trappe, Soligny-La-Trappe településen, Észak-Franciaországban. Rendünket az jellemzi, hogy józan életet élünk, amelynek középpontjában az imádság és a munka áll: ora et labora. A vallási kötelességeink teljesítése után megpihenő időt ugyanolyan odaadással a kézműves termékek előállítására fordítjuk. Nagy becsben tartjuk a gyakran több száz éves recepteket. És fenntartjuk az olyan időtlen és szerzetesi értékeket, mint a tisztesség és a részletekre való odafigyelés.
3. Apátságainkban nem csak sört állítunk elő. Gyártunk lekvárt, mézet, sajtot és kenyeret is. Mindent, amit nem mi magunk fogyasztunk el, eladásra kínálunk. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy fenntartsuk szerzetesi közösségeinket, hanem különösen abban segít, hogy betöltsük hivatásunkat: hozzájáruljunk ahhoz, hogy a világot jobb hellyé tegyük. Ahol lehetséges, a bevételt adományokra és fejlesztési projektekre fordítjuk. A sörgyártásból származó bevétel nagy része például a Trees for All (Fák Mindenkiért) nevű értékes kezdeményezéshez kerül, amelynek célja az éghajlat védelme és a biológiai sokféleség növelése.