Gulden Draak 2+1  belga sörcsomag

Gulden Draak 2+1 belga sörcsomag

5 599 Ft
Adóval együtt
Erős ale-ek pohárral
Alkoholtartalom: 10,5%
Gyártó: Brouwerij Van Steenberge
Nem betétdíjas termék.
Mennyiség
Elfogyott! Ha többet szeretnél vagy pontos készletinformációt szeretnél hívd ügyfélszolgálatunkat.

Benne :

1 db Gulden Draak 0,33l barna sör

Az „aranysárkány” annyira gazdag és egyedi ízvilággal rendelkezik, hogy a saját maga alkotta alkategória egyedüli képviselője. Angliában az ilyen főzetet árpabornak nevezik. A pohárból a sörfőző szerint a diadal édes illata száll fel, ízében a sötét karamellmaláta dominál, mellette csokoládé és kávé. Sűrű, krémes és nehéz sör, mely számos díjat nyert és nagy elismerésnek örvend a világ minden táján.

Tudtad, hogy a Gulden Draak (Arany Sárkány) a genfi harangtorony tetején található aranyozott szoborról kapta a nevét? Egy ilyen több mint 6 évszázados lenyűgöző szimbólumhoz legalább egy ugyanolyan lenyűgöző sör illik.

1 db Gulden Draak Quadrupel 9000 0,33l félbarna sör

Ez a fekete üveges "Arany Sárkány". Kiöntve sárga-arany színben krémes habbal testesül meg a pohárban, ami 5-10 perc alatt szép lassan tűnik el.
Illatában érett banán, vanília, valamilyen ismeretlen illategyveleg talán citrusfélék (citromfű + koriander) csiklandozzák az orr nyálkahártyáját. Ahhoz, hogy kiderüljön az igazság bele kell kortyolni. Így már inkább az érett banán lesz több, kiemelkedőbb amint a sör egy kicsit felmelegszik.
ízében, mintha a nagyi a fahéjas almáspitéjéből sejlene fel emlékkép, a gyümölcsösség határozott maradványai fedezhetők fel (gyümölcs észterek?), fahéjjal. Egyenletes, enyhe keserűség, mintha kis Clementine héj íze érződne.

1 db Sárkánytojást idéző formájú pohár

a Gulden draak "aranysárkány" sörökhöz

Kapcsolódó termékek