St. Feuillian Grand Crus 0,33L belga sör

St Feuillien Grand Cru 0,33L belga sör

1 260 Ft
Adóval együtt
Tripel stílusú erős Belga ale
Alkoholtartalom: 9,5%
Gyártó: Brassierie St. Feuillien
Nem betétdíjas termék

Mennyiség
Jelenleg nem áll rendelkezésre, amennyit kosárba szerettél volna tenni! Ha többet szeretnél, hívd ügyfélszolgálatunkat.

St Feuillien Grand Cru

Különlegességét többek közt annak  is köszönheti, hogy az erjesztés során pezsgőélesztőt is használnak.

Az aromák és ízek szimfóniája.
A Grand Cru egy különleges sör, amelyet a belga St Feuillien sörgyár nagy gondossággal készített. Ez az extraszőke borostyánszínű nektár egy remekmű, referenciát mutat a palackban, amelynek eredményeként felejthetetlen karaktert kapott sör származik. A titok a legnemesebb komló és a legfinomabb aromás összetevők egyedülálló kombinációjában rejlik. A Grand Cru abban különbözik a többi sörtől, hogy nem tartalmaz fűszereket. Sűrű fehér künnyed hab mely csipkét varázsol poharunk falára a nedű elfogyasztása után.
A Grand Cru halvány színe tiszta és ragyogó látványt nyújt.
Finom illata a komló aromák egymásutánja gyümölcsösségbe hajlón ér véget, finomsággal és pazar aromagazdagsággal párosulva.
Kóstolva az első korty könnyű és érdekes. A következő benyomás egy enyhe keserűségből áll, tele magával ragadó árnyalatokkal. Amikor eléri az ízét, a Grand Cru egy hoppanás pillanatát hozza létre, amelyet intenzív, mégis kellemes keserűség zár le.

Aranydíj a European Beer Star 2011-en a belga stílusú erős sör kategóriában és Európa legjobb belga stílusú erős sápadt sör a londoni World Beer Awards 2012-en. 2012-ben Grand Cru bronzérmet is nyert az Australian Beer Awards díjátadón a belga és a francia stílusú Ale kategóriában, valamint kiválósági díjat is kapott Vallónia legjobb belga sörében.

Kapcsolódó termékek