Termékek listája márka szerint Sint Benedictus Abdij, De Kluis (1852) Hamont-Achel (Limburg)
Szent Benedictus-apátság Achelben
Az Achel sörfőzde története egészen 1648-ig vezethető vissza, amikor is holland szerzetesek egy kápolnát építettek Achel városában, melyet 1686-ban apátsággá nyilvánítottak. Az apátságot a francia forradalom idején lerombolták. 1844-ben, Westmalle-ból érkező szerzetesek újjáépítették az apátságot, ahol 1852-ben kezdtek el malátát készíteni és sört főzni. Első sörük egy erős, 12°B-os, Patersvaajte (jelentése: az atya kis hordója) névre keresztelt főzet volt. Az első világháború idején a német megszállás alatt a szerzetesek elhagyták az apátságot, amit a németek később kifosztottak. Westmalle és Rochefort apátságaiból érkező szerzetesek újjáépítették a sörfőzdét, és 1998-ban újból beindították a termelést.
Az egyik legautentikusabb és az egyetlen hely, ahol valódi szerzeteseket látni szorgoskodni a csillogó réz üstök körül. Achel egy vendégbarát kolostor. Ehhez adódik a ragyogó zöld táj és a közeli történelmi emlékekek pl. az Ypres háborús csatatereivel, és van itt egy spirituális hely is, amelyet előszeretettel keresnek fel hétvégén a túrázók és motorosok. Az 1844 óta folytatott sörfőzésnek a világháború ugyan jó időre véget vetett, de 1998-ban újraépítésnek köszönhetően ismét élvezhetjük áldásos tevékenységüket így lettek ők a régió a legfiatalabb sörfőzdéje, melyet még mindig sokan nem ismernek.