Termékek listája márka szerint Gulden Spoor Belga Kraft sörfőzde

A nevem Brouwman Pieter. Ami 2001-ben édesapám hobbijaként kezdődött, számomra teljes munkaidős szenvedély lett. Biotechnológusként végeztem, és 2014-ben vettem át a sörfőzőmesteri széket. A legnagyobb luxusunk a szabadság. Mindent mi irányítunk A-tól Z-ig. A sörfőzés mellett mindent a saját telephelyünkön palackozunk, és elegendő helyünk van ahhoz, hogy mindent raktáron tartsunk.

A TÖRTÉNETÜNK

A különböző sörök széles választéka mellett természetesen folyamatosan dolgozunk új koncepciókon, például alacsony alkoholtartalmú sörökön és szeszesitalokon. Közben már van saját whiskynk, amely 5 évig érlelődött hordóban.

Minden 1983-ban kezdődött a 't Rusteel étterem létrehozásával. A szüleim által létrehozott csodálatos történetben nőttem fel, és természetesen büszke vagyok arra, hogy folytathatom azt.

A konyhában Marie nővérem nagy szenvedéllyel dolgozik az új ételeken. Az igazi kihívás azonban az, hogy a sörünket összehozzuk a konyhával, és csodálatos kombinációkat kínáljunk vendégeinknek.

Mindenképpen látogasson el hozzánk egy felejthetetlen élményért, vagy ki tudja, talán találkozunk a sok sörfesztivál egyikén!