Termékek listája márka szerint St. Peter's Brewery

St. Peter’s sörfőzde Bungay mellett Suffolk megyében található egy XII századi kolostorban. Az emblémájában is visszatűnik ez a hely: a kulcs a biztonságot jelképezi, ahogy a szerzetesek az emberi tudást őrizték a jövő számára.

St. Peter’s sörfőzde Bungay mellett Suffolk megyében található egy XII századi kolostorban. Az emblémájában is visszatűnik ez a hely: a kulcs a biztonságot jelképezi, ahogy a szerzetesek az emberi tudást őrizték a jövő számára. A másik szimbólum a fekete holló, ami pedig a viking harcosokat jelképezi.

Az üzem maga 1996-ban kezdte meg a működését. A környékbeli tradíciókra és alapanyagokra építve, a klasszikus angol sörfajták mellett (bitter, mild, …), különlegességeket (honey porter, fruit beer, …) is készítenek. A sörüzem mellett közvetlenül található víz forrás, aminek az egyedülálló tiszta vizét használják a sör főzéséhez.

Az üveg, amibe a sört palackozzák, jelzi számunkra, hogy valami igazán különlegessel lesz dolgunk és ez így rendben is van, mert nem fogunk csalódni! A minden tekintetben egyedi sörök némelyikét még alapanyagokban is megvásárolhatjuk, hogy otthon kedvünkre megfőzhessük.